Adverteren

U kunt adverteren in Dorpscentrum Willisstee op verschillende methodes.

Voor meer informatie neemt u contact op met het beheer via onderstaand formulier.

...

Culturele Zaal

 

Culturele zaal

  • Oppervlakte 250 m².
  • Ruime vergaderzaal tot 200 personen.

De zaal kan door u worden ingericht als presentatieruimte, schouwburgzaal of feestruimte. Een omroepinstallatie is niet aanwezig, maar kunnen wij wel voor u verzorgen.


Deze zaal kan ook gebruikt worden voor ballet of andere danssporten. In deze zaal is een kleine spiegelwand aanwezig.

De culturele zaal is bij evenementen geschikt tot max. 500 personen.

De zaalhuur is inclusief gratis gebruik van vaste houten stoelen (totaal: 160 stuks). Andere presentatie-hulpmiddelen zijn te huur bij De Groot Horeca en Beheer. Dit is de facilitair beheerder van het gebouw. Zij verzorgen tevens de te nuttigen consumpties. Prijzen op aanvraag.

Bij commercieel gebruik of entree heffing moet dit aangegeven worden, want dit is van invloed op de prijs van de zaalhuur.

Sporthal

Sporthal WillissteeDe sporthal is ingericht voor bijna alle soorten indoorsport. Door middel van electrisch te bedienen scheidingswanden kan de sporthal worden verdeeld in drie kleinere zalen, ideaal om tegelijkertijd verschillende sporten te beoefenen.

Vanaf de tribune, met 90 zit- en veel staanplaatsen, kan het publiek de verrichtingen in de sporthal gadeslaan. Een professioneel electronisch scorebord maakt het verloop van de wedstrijden zichtbaar. De sporthal beschikt tevens over een omroepinstallatie met draadloze microfoon. In de sporthal is standaard krachtstroom aanwezig (1x16A en 1x32A) en een schaarlift, welke separaat te huur is.

Bij de sporthal zijn zes kleedkamers met voldoende douches aanwezig.

De sporthal is ook uitermate geschikt voor evenementen als tentoonstellingen en feesten.

De sporthal is bij evenementen geschikt tot max.1550 personen

Prijzen op aanvraag.

Bij commercieel gebruik of entree heffing moet dit aangegeven worden, want dit kan consequenties hebben voor de huur.

Sporthal WillissteeSporthal Willisstee

Vergaderen

VergaderenDeze zaal (totale oppervlakte: 90 m2) is bijzonder geschikt voor presentaties, vergaderingen, lezingen, kaart- en clubavonden. De zaal is op te splitsen in drie gedeelten: 1, 2, 3, met elk een capaciteit van max. 20 personen op 30 m2. Elke gedeelte kan ook apart gehuurd worden (dus 1/3, 2/3 of geheel).

Gedeelte 1 is speciaal geschikt voor presentaties en voorzien van projectiescherm, whiteboard en geluidsinstallatie. De 3 zalen geschakeld beschikken over een geluidsinstallatie die te bedienen is in zaal 1. Andere presentatie-hulpmiddelen zijn te huur bij De Groot Horeca en Beheer. Dit is de facilitair beheerder van het gebouw. Zij verzorgen tevens de te nuttigen consumpties.

Zaal 4 is een kleinere ruimte, geschikt tot 6 personen.

Wij beschikken ook over een grote vergaderzaal tot 200 personen, wilt u hier meer over weten, klik op cultureel in de bovenbalk.

Prijzen op aanvraag.

Bij commercieel gebruik of entree heffing moet dit aangegeven worden, want dit is van invloed op de prijs van de zaalhuur.

VergaderenVergaderen

Dorpscentrum Willisstee

Het dorpscentrum “Willisstee” biedt de inwoners van Wilnis een schitterende gelegenheid voor sportieve, recreatieve en sociaal-culturele evenementen.

De capaciteit en outillage van dit dorpscentrum geven ruime mogelijkheden voor gebruik door instellingen en bedrijven uit Wilnis en omgeving.

Ook voor familiefeesten is het dorpscentrum zeer geschikt.
 

  • Centraal gelegen tussen Vinkeveen en Mijdrecht en gemakkelijk te bereiken.
  • Dicht bij de dorpskern van Wilnis en nabij recreatiepark en sportvelden.
  • Ruime GRATIS parkeergelegenheid.
  • Voorzieningen voor senioren en gehandicapten.
  • Grote sporthal, diverse grote en kleine zalen, foyer en vergaderruimte.
  • Bibliotheek, Buurtkamer en Yogastudio inpandig aanwezig.
  • Mogelijkheid voor speciale arrangementen.